Nystart!

Jag kände att de var lika bra o börja om från början! Bort med allt gammalt o in med lite nytt!
försökte mig även på att ändra design själv, men som ni ser gick inte de så bra! men eftersom att jag är nej bra på att fixa med designgrejer o sånt så får de va så här ett tag! :P

min nystart gäller ju inte bara bloggen, tänker börja med om på nytt med allt! (nästan iaf!) o de går sådär med de. ingen är ju felfri så att säga..

jag har alldelens nyss ställt av bilen.. tyckte att de var onödigt o betala massa skatt o försäkring o skit när bilen ändån inte har några fungerande bromsar. jag hoppas på att systeryster o christian vill leka lite med min bil iaf o typ laga den så att den kanske går att ställa på i sommar igen. så ser planen ut med bilen iaf.

sen förstörde jag min älskade finaste mobil för ngn dag sedan, de SÖG! men som tur var har ju jag täcknat världensbästaste hemförsäkring så jag får ut en ny! de var lite krångligt för man skulle göra ngt på internet på ngn sida o jag vet inte om jag lyckades göra rätt... men om jag lyckades så kmr min nya mobil komma i veckan! de gillas! jag har lite problem med telefonen som sofie nordin var gullig att låna mig, så längtan efter den nya är enorm!

jag har även hamnat i världens bäbisnojja! jag vill ha!!! o alla tycks va gravida o ska ha smått.. funderar på om man skulle ta o skaffa sen en karl:P som tur var så har jag ju en liten brorson som jag får låna! :) himla tur o mysigt de må jag säga!! till helgen ska jag få låna han o han ska få sova över hos mig! :) de ser jag fram emot!

jag har även börjat gymma! o jagtycker att de e kul! visserligen kan de roliga bero lite på mitt träningssällskap åxå, o de e bra! :) jag känner att jag e på väg upp!

vill även tattuera mig igen.. tror att jag vill tattuera in konturen av scilla på ena skuldran.. men är väldigt osäker o eftersom att jag e sämst på att skissa e de svårt att få en bild av hur de kommer att kunna se ut.. men jag har iaf inte råd att tattuera mig nu så de får iaf vänta tills jag blivit lite rik! de e en av anledningarna till att jag Måste skaffa mig ett extra jobb!!! men jag tycker de  elite jobbigt att söka jobb.. ha ju som aldrig gjort de.. men de e väl bara o börja!

jag ska även ut på praktik nästa termin så jag måste börja spåna på vart jag vill va.. tyvär är jag lite för ung för att få vara på dom flesta ställen som jag vill va på.. men de löser sig nog. sen kmr jag mest troligt INTE att få göra praktiken i östersund, först tyckte jag att de känndes hemskt o läskigt, men efter att ha vänt o vridit lite på de hela så kanske de e bra o vara ngn annan stans! så nu är jag bara pepp på att gå ut på praktik. jag känner mig fortfarande för liten el för oerfaren för att gå ut i praktik. jamena vad kan jag bidra med.. men o andra sidan är de bra med utmaningar! så here i come!


nu ska jag ut med scilla o sen sova. hoppas på mildare väder i morgon!

pusshej!

RSS 2.0