NY BLOGG! :)

så om ngn vill läsa så får ni börja läsa från min nya fina lila blogg ist! ;)

http://marrriia.bloggplatsen.se/

Maria dagen! :)

namnsdag idag:P fick ett paket i morse, de gillas!

ska plugga men de e så fruktansvärt tråkigt så jag behövde en liten paus!

jag försöker o va på topp men de e inte så lätt.. har många spöken som spöker.. vet att jag inte är ensammen men ibland känns de så..

jag är fruktansvärt less på o va förkyld! har inte kunnat träna på evigheter!!! i morgon ska jag iväg på core oavsett om min hals e dum el inte! jag orkar inte att inte träna:P

detta blev ett väldans osammanhängande inlägg men eftersom att jag åxå e de så får de bli så!

Pusshej!

lördag morgon

yes, fick sova i natt iaf o jag mår bättre, inte bra men bättre! tänkte vänta ett slag med att börja knapra tabletter o se hur länge jag orkar. sen vet jag inte om jag ska tordas gå ner till stan el inte, vore ju inte så kul om man tuppa av på kuppen.. kanske smartare o gå hem sen ist..

nu har jag lite dötid o ta död på, städa el läsa byråkratinsgränser är frågan.. hmm tror de blir till att städa..

pusshej!

jag ÄR världens bästa storasyster!

japp så må de vara!
jobbade med sofie idag så att jag kan jobba ist för henne i morgon, TROTS att jag mådde som en påse skit! ringde först o sa att jag inte kunde eftersom att jag måde skit, men så fick ja så dåligt samvete, jamena ska hon inte få åka till fjällen bara för att jag e lite sjuk, så då pngrade jag mig o sa att jag skulle klara de. men de va på håret på jag säga! nu ska jag ta en powernap innan letsdance, tror även att jag ska sova i soffan inatt, tror att de e lättare att sova om man sitter upp o sover, de va iaf vad min pappa påstod.

Pusshej

äckel dag!

äcklig dag! jag som hade sett framemot dagen..
ska först på föreläsning nu kl8 till 10 sen tänkte jag gå o träna för att sen jobba med syster på india så att jag kan jobba ist för henne på lördag..

men nu vet jag inte alls har kanske sove 3 timmar HÖGST i natt. halsen o huvet mår inte alls bra, mår illa med men de kan ju bero på att jag e trött, har proppat i mig lite alvedon men de verkar inte hjälpa, o nu är dom slut jippi! rolig dag inga halstabletter äger jag heller.. tycker synd om mig själv!

näe jag tror att jag måste sova kanske hoppar föreläsningen, det blir isf den första föreläsningen som jag missar... hmm få se hur jag gör...


tisdag

god morgon! härliga 30 minus ute idag med! UNDERBART! usch!d

va på core i går o de va kul. ska iväg o träna nu med väntar bara på att lottas bil ska bli varm så vi kan åka, skulle tippa på att de tar en timma innan hon e här på den timman skulle jag kunda dammsuga men mest troligt kmr jag inte att göra de..

jag hoppas verkligen att mina böcker kmr idag, är i stort behov av att plugga inför morgondagens föreläsning!!

idag fyller camilla 19 år! GRATTIS!

vill förövrigt att studiebidraget ska ta o komma nu!

pusshej


måndag

Ja så vare måndag igen.. helgerna går alldelens för fort!
svin kallt ute äre åxå så scilla fick vara kvar i orrviken igen.. 3e veckan irad :( saknar henne!

jag har en hel del som ska städas här hemma så jag borde göra de..

började ny kurs idag, organisationer. skit TRÅKIGT! fördelen är att de är mkt ledig tid:P

pusshej

trött

snacka om att va trött i huvet! ska nog ta en powernap innan jag pluggar in de jag har skrive så jag kommer i håg de tills i morgon!


vill att de ska vara dax för afrodansen nu!!

pusshej!

förberedelser inför tenta!

jupp de e de jag kmr syssla med idag. ska skriva en essä i morgon o just nu är jag inte riktigt säker på att jag vet vad en essä är för ngt.. tycker de e himla svårt särskilt eftersom att jag inte är så överförtjust i att skriva disskuterande grejer.. men de blir säkert bra, ska skriva om kvinno våld/våld i hemmet.

igår v jag o tränade alldelens själv, jobbigt blev de! kände i efterhand att jag kanske tog ut mig liite för mkt, har aldrig vare så jobbigt att gå hem efter träning, somnade på 2 sekunder, o idag känner jag mig fortfarande inte utvilad. men de var ändå ganska roligt, roligare iofs om man har sällskap men men. ikv blire afro dans! :) tror att jag måste träna ikv om jag överhuvudtaget ska kunna sova ikv.

Pusshej!

onsdag

idag var det den stora dagen! REDOVISNING! väntade heeeela långa dagen våran grupp var näst sist! gick på högst 2 min o jag prata i 15 sekunder typ:P men jag e stolt! jag stod inför hela klassen! alltså typ 100 pers!


nu ska jag plugga lite innan de blir dagenshöjdpunkt, träning!

pusshej

äntligen!

bara 10 minuter kvar tills jag ska bege migg till badet för lite bodystep! har suttit o försökt läsa lite sociolodgi men allt jag kan tänka på är snart, snart!! o nu äre vldigt snart! ska bara ta o "äta" lite o sen gå tjohoo!!
pusshej!

tjockistisdag

haha, kan säga att jag har träningsvärk i ryggen idag! NICE särskilt eftersom att jag har lite mer på höger sida! men så kan de bli

har inte alls hunnit med de jag skulle idag, o nu e jag trött så tror jag behöver en powernap!
min dag började iaf med att jag blödde näsblod i typ 40 min!! trodde aldrig att de skulle sluta!! inte okej! sen så diskade jag o städa lite i köket eftersom att de lukta urk! men så ringde kära mor så de blev en visit på stan, väldans mysigt!
sen när jag kom hem så har jag bara städat o tvättat ska gå o hämta in de sista nu. gjorde en grovstädning men de e fortfarande plock kvar på bordet o i bokhyllan o byrån i hallen o sånt roligt, men de får bli en annan dag för nu måste jag plugga innan de blir dax att gå på bodystep!

o japp, jag fick min efterlängtade semla idag, mumma!

pusshej

gnatt

Core var roligt!! ramlade bara av bollen en gång;) men man skulle göra snea situps o då gjorde jag bara åtvänster man skulle ju göra varannan höger o varannan vänster känns som att jag kommer o bli lite sne i morgon:P haha
vart lite sen när jag skulle gå så jag gatt små springa till badet så jag va rätt svettig innan passet börja o sen sprang jag 20 min efter passet åxå, känner mig faktiskt lite duktig ;) va riktigt skönt o gå hem de känns mindre kul o städa så tror jag gör de i morgon ist mitt kök luktar surt o av ngn anledning så luktar de kyckling i hela läggenheten sjukt störigt särskilt eftersom att jag e hungrig! o de e inte jag som ätit kyckling iaf måste va ngn granne:P

nu sla jag duscha, men de känns sjukt jobigt!

äh dusch o sova nu i morgon blir de till o rå plugga, städa o tvätta! sen mitt favorit pass på kvällen nämligen bodystep!! :)

måndag

måndag igen, inte så kul! har tenta på fredag o de e jag inte alls pepp på.. sen så är jag så sjukt o pepp på mina pilver åxå.. har ätit hela helgen o de lär jag få ångra. har tid där på torsdag men tror jag ska avboka o antingen beställa en kartong på internett eller bara köra naturdiet en vecka för jag vill som inte börja äta riktig mat heller.. får se hur jag gör jag vill iaf inte gå dit på torsdag..

idag blev vi så gott som färdiga med grupparbtet så nu ska jag bara plugga på tentan o skriva en egen del om grupparbetet. ska bi skönt när den här kursen är över för de känns som den har pågått i evigheter!!

näe nu ska jag plugga lite. ska iväg på core sen.. får se hur de går har lite problem med att lyfta mitt höra ben idag men jag hoppas de går iaf.

pusshej

trötter!

jävlar vad gammal o rutten jag känner mig, kl e inte ens 11 o jag e så trött att jag faktiskt ska gå o lägga mig:P japp jag går o lägger mig innan 11 en lördagkväll!! de hade man inte kunnat tro för ett par veckor sedan! :P


idag har iaf varit en bra dag! har vart i bydalen o åkt bräda hela dagen lång! har både hoppat o åkt offpist!! inget var iofs särskilt frivilligt men roligt var de iaf :P


näe sova som sagt!!

Pusshej!

trötter!

jävlar vad gammal o rutten jag känner mig, kl e inte ens 11 o jag e så trött att jag faktiskt ska gå o lägga mig:P japp jag går o lägger mig innan 11 en lördagkväll!! de hade man inte kunnat tro för ett par veckor sedan! :P


idag har iaf varit en bra dag! har vart i bydalen o åkt bräda hela dagen lång! har både hoppat o åkt offpist!! inget var iofs särskilt frivilligt men roligt var de iaf :P


näe sova som sagt!!

Pusshej!

äntligen fredag!

tänkte vara duktig o plugga nu på förmiddagen, men de blir lite si o så med de.. pappa ringde nu o undra om jag skulle med o bada, o de  eklart att jag vill de! så nu är jag faktiskt ngt stressad ska klä på mig o leta fram nå badkläder alla bikini överdelar är förstora!!! jag tycker att rumpan borde krympa i samma takt som tuttarna, men de tycker uppenbarligen inte rumpan! snacka om typiskt!
sen efter lite simmande så följer jag med hem till orrviken, de har typ blivit veckans höjdpunkt! :P men jag kmr nog få lite tid till att plugga e eftermiddag istället.

näe snabba ryck vare vist!

pusshej!

Trött!?

Hopp jag e tydligen lite sliten, har fått höra flera gånger den här veckan att jag ser trött ut.. jag känner mig inte så trött.. kanske aningens sliten. därför är de så skönt att åka hem till orrviken under helgen, längtar tills i morgon då de först blir bad o sen hem med familjen! :)

kom hem för en liten stund sen från träning och möte med jonas. han visade inga maskiner som jag hade hoppats på, tiden rann iväg! men jag fick veta hur jag ska göra iaf, jag ska lura kroppen så mkt som möjligt ;) de kändes bra o prata med han, han var inte alls så läskig som jag hade föreställt mig att han skulle vara. jag har iaf fått veta att jag måste börja äta, och även äta lite kolhydrater. inte riktigt än men snart! han trodde att de var därför som jag såg så trött ut.. o de e känns ju sådär att de intryck folk får av mig är att jag e trött.. ska bli ändring på de..


näe nu blire sängen! pusshej!

LESS!!

fy fan vilket jävla strul de är med att få ut en ny mobil! nu hatar jag trygghansa och skylpoint!!! skulle ha fått den i går men inte fan ha de kommit en mobil!!!! nu ringde jag dem igen o de va massa strul så dom skulle höra av sig i morgon ist.. jag blir toookig! ska de va så jävla svårt!


nu ska jag snart iväg o träna. JIPPI! :)


pusshej

wiho!

de blev ingen yoga idag.. lite trist, men de blev gymmet iaf med lottapotta! :) o jag sprang på bandet, har ju kört crostrainern innan, bara värmt upp på bandet en gång innan, men idag sprang jag lite mer än 4km på 30 min, o jag är sjukt glad o stolt över mig själv, jag är verkligen ingen sprinter o efter att ha festa så som jag gjort i höstas/vintras o ätit dåligt så är jag sjukt nöjd att jag faktiskt är på banan igen! jag längtar redan tills i morgon då jag får träna igen!

jag mår bra nu! jag hoppas de håller i säg ett tag!

nu ska jag sova så jag tar mig upp i morgon, har möte inför praktik samt hoppas vi på att bli klara med grupparbetet!


pusshej!

fredag hela veckan!

japp så känns de! blir de aldrig helg? har nu alla dagar vaknat o kännt att YES nu e de helg.. men näe! flera dagar kvar!!
igår va jag på body step, sjukt kul! de e nog mitt favvo pass! ikv blire yoga, ska bli spännande.. är dock lite skeptisk men de e värt o testa!

sitter på skolan nu o ska jobba med grupparbetet, men alla de andra har tagit lunch, eller jennie sitter o skriver o jag gör inte ett piss nu.. har som ingen ork.. men men den kmr väl tillbaka när jag tar nästa påse :P


idag hoppas jag verkligen att jag får min mobil!

pusshej!

duktigtjej_89

jag måste vara världens sämsta människa!
min mobil gick ju sönder för 100 år sen. o jag ringde o fixa så att jag skulle få en ny. men nu har de ju gått sån lång tid att jag ringde igen o kolla om ngt hade blivit fel. o de hade de! o de var mitt fel! TYPISKT! men jag fick prata med en jätte trög tjej som kopplade vidare mig till en på scalpoin (el vad de heter) utan o säga de, jag blev ganska så brydd när jag ick prata med en därifrån ist! men de var bra, för hon den andra var mkt mer hjälpsam o troligen så har jag min mobil redan på onsdag, jag kmr iaf att få den innan helgen! skönt!!!

seg dag idag, tycker inte att ngt vettigt har blivit gjort, va på skolan o jobbade lite med grupparbetet, men kom inte så långt så¨vi gjorde tidig kväll.. sen så när jag skulle gå hem med min hyper tunga ryggsäck, kom moffa med bilen så då fick jag skjuts hem! :) ibland har man tur. väl hemma har jag städat o fixat lite. o nu väntar jag på lotta för vi ska träna! :) där hade jag åxå tur, skulle precis byta om o gå till badet då jag såg att hon åxå ville träna så då slipper jag gå dit o hem:P haha fan va lat jag känner mig som inte orkar gå, men de e rätt skönt att slippa gå ibland:P


näe spida om o gå ut vare ja!
sen efter lite träning hoppas jag att jag kmr orka plugga!!


pusshej

söndag

hemma i lägenheten igen. dock utan vovve, kände att hon fick stanna i orrviken denna vecka, de blir sånt jäkla rännande fram o tillbaka o de känns som att jag missar så mkt av grupparbetet, så den här veckan ska jag ägna åt skolan och träningen, visst de e väldigt tomt utan vovve, men jag får sånt dåligt samvete när hon e ensam så mkt, o den hör veckan blir det långa dagar på skolan o sen träning på kvällarna så då e orrviken bäst för mitt lilla <3

helgen har varit bra, va o såg lets dance i frdags hos sofie o mikael, sen på lördagen va vi i vemdalen o åkte bräda, jag sofie o lina, sjukt kul!
idag har jag ridit en sväng me mor, o sen försökt plugga men jag e så fruktansvärt trött!!!

nu när jag kom hem så badade jag o bara tog de lungt en stund, kände att jag behövde de. de har varit en konstig dag, jag har grinat o grinat fast att jag inte har velat de, o de e så jobbigt särskilt eftersom att jag vet att ja inte har ngt egentligen o va lessen över.. nu känns de iaf bättre.


de ser åxå förjävligt ut i lägeheten.. borde ta o städa den grundligt, men jag har som ingen ork åt de idag.. kanske i morgon kväll..

längtar redan till fredag då jag beger mig hem till mamma o pappa igen, de e faktiskt riktigt skönt att åka hem på helgerna o va där, särskilt när de e fin väder!

näe nu sk jag plugga lite o sen sova!


pusshej!

fredag

Dagen har vare rätt bra trots att de inte blev ngn ridning i morse. va på badet idag, jag träna i gymmet medans mor, far o lillebror simma, sen när jag simmat klart gick jag på badet o gjorde dem sällskap. mycket nice! nu tänkte jag gå ner till sofie en sväng!


pusshej!

fredag

ja inget tycks riktigt bli som jag vill.. skulle ju ut o rida i morse men de e ju sånt äckligt väder så de får bli i morgon ist. ska iaf iväg o simma när tobbe slutat skolan.

näe plugg som gäller..

pusshej!

porris över helgen

ibland blir saker inte som man har planerat! jag tyckte att de kändes väldigt jobbigt att gå dit själv för jag e så blyg.. o stå o skaka rumpa själv var inget jag va sugen på idag.. så de sög! men jag är nu i orrviken över helgen ist. jag tyckte att de var mkt bättre att vara här. om de e väder så ska jag rida i morgon. o sen simma el gymma på eftermiddagen, beroende på humör!

pusshej

Besviken!!

Sjukt besviken på mig själv! vågen visade inte den snälla sidan idag.. bara -0,8 o de e dåligt!!! iofs så har jag ätit o fuskat denna vecka men iaf!! nu blire ren kur i två veckor.. o går jag inte ner mer då vette fan vad jag gör!! ska börja träna mera å, kanske inte gymma så mkt men typ crosstrainern och simma, de måste ju förbränna mkt! blire väder ska jag åka skidor åxå.. nu blire andra bullar!!!!


sitter på skolan nu o ska ha grupparbete.

ikv blire afrodance!


pusshej

onsdag

Har precis komme hem efter träning, först gym o sen simma. nu är jag helt slut i kroppen, HÄRLIGT!! var meningen att jag o moster skulle träna men hon fick hinder så jag fick träna själv.. men jag hade tur för jag fick skjuts både dit o hem av momma o moffa, de gillas! inte kul o gå dit själv när de e mörk spec inte eftersom att jag e så satans mörkrädd! o hem e ju ännu värre eftersom att då är de ännu mörkare plus att man har noll energi kvar. men idag hade jag tur som sagt! :)

imorgon ska jag på afro dans, de ser jag framemot! mindre roligt att lotta inte ska med på den. mkt roligare o gå på pass med ngn som man känner, el de vet jag ju iofs inte eftersom jag aldrig varit på pass själv förut.. men de märker jag ju i morgon hur de e..
imorgon ska jag åxå väga mig.. vet inte alls vad vågen kmr att visa.. är lite nervös.. skulle vara skönt om jag hade lyckts gå ner mkt, men risken e inte så stor eftersom att de har fuskats en hel del denna vecka... men nu ska jag köra ren kur fram till den 20 för då blire nog kalas eftersom att min kära syster fyller 18 då! har så väldigt svårt att se att hon blir så gammal, hon e ju bara en liten fis!! men o andra sidan börjar ju jag med bli gammal ;P

nu hoppas jag att jag har tagit rätt på tid och datum och att de faktiskt blir andra avenyn! missa förra veckan, som tur e gåre ju att se på datorn, men de e ju inte samma sak! sen efter de ska jag skriva klart kompleterings upg från förra kursen så den blir ur världen, skulle vara skönt att kunna fokusera hel hjärtat på sociologin!

har fortfarande inte fått ngn mobil än heller.. de SUGER! jag e rädd att jag gjort fel.. har jag inte fått den på fredag så tänker jag ringa o fråga..

pusshej!

blandat

jag har ett humör o en inställning som pendlar som värsta bergodalbanan!!

bodystep var iaf min träning! jag gillart!

idag fick jag ett sms att jag hade fått ett paket som skulle hämtas ut. jag blev ÖVERLYCKLIG!!! var så jävla säker att de var min mobil! traskade ner till pressbyrån (vet inte varför de kom dit, brukar annars hämta paket på blåcenter..) men så tar killen som jobbar där fram ett JÄTTE paket! jag tyckte att de var konstigt att lägga en mobil i ett sånt stort paket, rätt tungt var de åxå.. så där står jag med dator en ganska tung påse och ett jätte paket! KUL! för de var nämligen ingen mobil i paket de var min jucie grej som jag beställt från nobelcard (förra årets julklapp som jag hade använt upp) jag börjar traska hemåt men kmr inte så långt vid dubbelrondellen gick kartongjäveln sönder! förbannad som ett as går jag till närmsta busshållplats, får vänta i 10 min innan de kmr en buss.. men jag kom iaf hem. men känns lite trist med en jucie grej eftersom att jag faktiskt bara dricker cambridge nu! HELT VÄRDELÖST!! jag ville ju ha min mobil!!!!


nu ska jag ta o lägga mig o sova bort lite dåligt humör.. hoppas på varmare väder i morgon för jag vill gå långpromenader med min älskade vovve!!!

sen i morgon blire förhoppningsvis träning med moster! hoppas hoppas!!!!


pusshej o gonatt!

go morron!

lite små seg idag! jag kmr aldrig mer att slarva med strechningen efter träningen, har ont i verenda muskel!

de blev ingenting vettigt gjort igår kväll.. idag börjar vi 12 så jag hinner väl kanske göra lite nu på morgonen..

ikv äre bodystep som gäller, de ska bli kul!

näe man kanske ska ta o göra ngt vettigt..

pusshej!

grattis!

träningen idag gick bra. men nu fryser jag o e trött men samtidigt pigg! konstigt de där..
de e meningen att jag ska läsa lite om hemlöshet och även göra kompleterings frågorna.. men jag orkar inte! vet inte riktigt hur jag ska göra för att få ork till att göra de jag ska..

sen så hade jag sett framemot att jag få en genomgång på gymmet i morgon kl18. men så ringde dom idag o sa att de inte gick! så nu har jag ingen sån tid inbokad för han snubben jonas skulle ringa upp men min telefon dör hela tiden så risken är ju rätt stor att den är död när han väl ringer.

näe nu ska jag kolla på vänner o hoppas på att få lie lust till att plugga ;)

Grattis till mamma åxå! <3


Pusshej

Brrrr!!!

Jag som hoppades på mildare väder idag.. men ICKE!! minus 30! inte så kul! trodde inte riktigt att de var sant.. men de kändes att de va äckligt kallt ute.. som tur är så slipper jag gå till skolan idag! TACK! :)

jag hoppas att Lotta tar sig till stan idag så att de blir lite träning, för jag tänker INTE gå till badet i de här vädret, då kmr jag mest troligt att förfrysa!

nu ska jag borsta tänderna o sen klä på mig massa, massa kläder!

Pusshej!

RSS 2.0